Контактна група домовилася відновити мобільний зв'язок на окупованому Донбасі

Контактна група домовилася відновити мобільний зв'язок на окупованому Донбасі

Робота відбуватиметься силами компанії «Водафон Україна» за участю ОБСЄ

У ході засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську сторони домовилися про відновлення мобільного зв'язку на території ОРДЛО.

Про це повідомила у Facebook прес-секретар представника України у Тристоронній контактній групі в Мінську Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

«В рамках підгрупи з соціально-економічних питань досягнута домовленість щодо алгоритму відновлення мобільного зв'язку на території ОРДЛО. Ця робота відбуватиметься силами компанії «Водафон Україна» за участю ОБСЄ з дотриманням українського законодавства», - написала вона.

Нагадаємо, 11 січня зв’язок Vodafone зник на непідконтрольних територіях Донбасу. Vodafone - останній оператор що працював на непідконтрольних територіях Донбасу. Там також немає стаціонарного телефонного зв’язку з підконтрольною територією.

Як заявив глава МЗС Павло Клімкін, російський мобільний монополіст на окупованому Донбасі почав витісняти українських операторів.

У лютому терорист з батальйону «Схід» Олександр Ходаковський заявив, що зв'язок Vodafone-Україна відсутній на окупованій частині Донецької області через «політичне рішення». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: