Лікар-нарколог, яка оглядала Зайцеву після ДТП, зникла — Супрун

Лікар-нарколог, яка оглядала Зайцеву після ДТП, зникла — Супрун
Олена Зайцева в суді після скоєння смертельної ДТП у Харкові

Лікар Олена Федірко оглядала Зайцеву одразу після ДТП і зазначила в акті, що Зайцева мала ознаки наркотичного сп’яніння

Лікар-нарколог, яка оглядала обвинувачену Олену Зайцеву після смертельного ДТП у Харкові, звільнилася з диспансеру та зникла. Її розшукує поліція.

Про це повідомила очільниця Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун у Facebook.

За словами Супрун, зникнення жінки ускладнить пошук доказів, адже отримати висновок, чи перебувала Зайцева під час ДТП впливом наркотичних засобів чи психотропних речовин, — неможливо.

Допитаний в судовому засіданні лікар не надав однозначну відповідь з цього питання.

Лікар Олена Федірко оглядала Зайцеву одразу після ДТП і зазначила в акті, що Зайцева мала ознаки наркотичного сп’яніння. Жінка звільнилася з наркодиспансеру, у якому працювала і зникла. Нині її розшукує поліція.

Сторона постраждалих хоче допитати Федірко в суді, аби з’ясувати, як саме відбирали аналізи, чому не взяли біологічну речовину у кількості необхідній для проведення дослідження та чи достатньо існуючих даних для встановлення стану обвинуваченої на час ДТП.

У додаткових дослідженнях крові та сечі знайшли підтвердження наявності наркотичних та психотропних речовин — кодеїн, фенобарбітал. Але для дослідження про наявність наркотичних засобів та психотропних речовин у крові біологічної речовини не вистачило.

Днями суд Харкова, в якому розглядається справа про смертельне ДТП на Сумській вулиці 18 жовтня 2017 року, залишив під вартою обох обвинувачених — Олену Зайцеву та Генадія Дронова.

Нагадаємо, страшна ДТП сталася в Харкові увечері 18 жовтня минулого року. Два позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вул. Сумської та провулку Мєчнікова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинуло 6 людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: