Смертельна ДТП у Харкові: Зайцеву та Дронова залишили під вартою

Смертельна ДТП у Харкові: Зайцеву та Дронова залишили під вартою
Олену Зайцеву та Генадія Дронова залишили за гратами 

Захист Дронова просив змінити йому запобіжний захист на домашній арешт

Суд Харкова, в якому розглядається справа про смертельне ДТП на Сумській вулиці 18 жовтня 2017 року, залишив під вартою обох обвинувачених — Олену Зайцеву та Генадія Дронова.

Про це повідомляє «Медіапорт».

Суд задовольнив клопотання прокуратури та залишив обох фігурантів справи під вартою на два місяці.

Захист Дронова, як і під час попередніх засідань, просив змінити йому запобіжний захист на домашній арешт.

«У мене мама вдома 82 роки. Не має кому за нею доглядати, сусіди доглядають. Мені важко про це говорити, але мене ніхто не чує, нажаль», — сказав сам обвинувачений.

Крім того, вперше за час розгляду цієї справи захист Зайцевої назвав клопотання прокуратури продовжити її тримання під вартою незаконним та необґрунтованим.

Адвокатка Юлія Козирь заявила, що сторона обвинувачення не довела наявність ризику впливу Зайцевої на свідків, потерпілих чи експертів.

«Я також хочу підтвердити та підкреслити те, що єдиний той факт, що в санкції статті, яка інкримінується Зайцевій, передбачено тяжке покарання, не може бути підставою для застосування найбільш суворого запобіжного заходу», — наголосила вона.

Нагадаємо, страшна ДТП сталася в Харкові увечері 18 жовтня минулого року. Два позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вул. Сумської та провулку Мєчнікова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинуло 6 людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: