Луценко: на будівництві лінії оборони в зоні АТО розікрали 7 млн грн

Луценко: на будівництві лінії оборони в зоні АТО розікрали 7 млн грн
Неякісно виконана робота у захисній споруді в зоні АТО

Разом з керівником сектора «М» чиновники побудували 10 захисних споруд, які за своїми властивостями не придатні для використання в бойовій обстановці

Двом чиновникам Волинської облдержадміністрації вручили підозри у справі про розкрадання при будівництві другої лінії оборони в зоні АТО на Донбасі.

Про це повідомив у Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко.

За його словами, начальник управління капітального будівництва та начальник управління технічного нагляду Волинської ОДА є замовниками і контролювали хід будівництва інженерних фортифікаційних споруд на території Володарського району Донецької області.

Про невідповідність об'єктів своєму захисному призначенню дала висновок експертиза.

Разом з керівником сектора «М» зазначені чиновники побудували 10 ВОПів (захисних споруд), які за своїми властивостями не придатні для використання в бойовій обстановці і становлять небезпеку для життя і здоров'я військовослужбовців. Розмір збитку будівництва неякісних споруд для військових становить 6 977 090 гривень.

«На даний час тривають обшуки. До суду планується направити клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - написав Луценко.

До слова, вчора також стало відомо, що Генпрокуратура порушила кримінальне провадження проти директора НАБУ Артема Ситника через ймовірне розголошення даних слідства.

ЗМІ повідомили, що Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження проти Ситника за зверненням народної депутатки від «Народного фронту» Олени Масоріної.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: