Луценко розповів, у чому ГПУ підозрює нардепа Дзензерського

Луценко розповів, у чому ГПУ підозрює нардепа Дзензерського
Нардеп Денис Дзензерський

У Генпрокуратури є інформація про недостовірні дані в декларації про доходи Дзензерського

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що стосовно народного депутата фракції «Народний фронт» Дениса Дзензерського є інформація про недостовірні дані в його декларації про доходи - йдеться про суму від 2 до 3 млрд грн.

Про це глава ГПУ сказав журналістам у вівторок ввечері.

«У поданні на Дзензерського мова йде про недостовірні дані в його декларації, депутат не показав свої фінансові зобов'язання на суму близько 2 або 3 млрд грн», - повідомив Луценко.

Як повідомляв «Главком», у вівторок керівний Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький вніс генеральному прокурору Юрію Луценку для погодження подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від «Народного фронту» Дениса Дзензерського.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада розпочала розгляд подань на зняття недоторканності з п'яти народних депутатів.

Ввечері Рада відмовилась надати згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Дейдея. 

Парламент проголосував за зняття депутатської недоторканності з Олеся Довгого, але відмовився зняти недоторканність із нардепа від Радикальної партії Олега Ляшка Андрія Лозового.

Також Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Максима Полякова, але відмовила ГПУ в затриманні та арешті нардепа.

Депутати підтримали подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Борислава Розенблата, проте на затримання та арешт Розенблата в Ради не вистачило голосів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: