Холодницький вніс Луценку подання на ще одного нардепа

Холодницький вніс Луценку подання на ще одного нардепа
Нардеп Денис Дзензерський

САП хоче притягнути до кримінальної відповідальності нардепа Дениса Дзензерського

Керівний Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький вніс генеральному прокурору Юрію Луценку для погодження подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від «Народного фронту» Дениса Дзензерського. Про це Холодницький повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Вніс Генеральному прокуророві для погодження подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Дзендзерського Д.В. за ознаками злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України», - написав він.

Нагадаємо, Верховна Рада розпочала розгляд подань на зняття недоторканності з п'яти народних депутатів

Минулого тижня регламентний комітет ВР розглянув відповідні подання щодо Андрія Лозового (фракція Радикальної партії), Олеся Довгого (група «Воля народу»), Євгена Дейдея, Максима Полякова (обидва - фракція «Народний фронт») і Борислава Розенблата (фракція «Блок Петра Порошенка»). Відповідно до рішення регламентного комітету, усі подання будуть розглянуті під час засідання ВР.

На комітеті досі не розглянули лише подання на члена Опозиційного блоку Михайла Добкіна, в минулому - колишнього керівника Харківської області.

При цьому Добкін впевнений, що Рада зніме з нього недоторканність.

Читайте також статтю: Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: