Луценко відреагував на смерть Катерини Гандзюк

Луценко відреагував на смерть Катерини Гандзюк
Генпрокурор Юрій Луценко

В ході слідства було проведено 367 допитів та 21 експертизу

З метою встановлення замовника вбивства активістки, радниці мера Херсона Катерини Гандзюк підозрюваного в організації її вбивства було переведено до ізолятора СБУ у Києві. 

Про це у неділю ввечері повідомив у Facebook генпрокурор Юрій Луценко. 

«Встановлені виконавці та організатор постануть перед судом. З метою встановлення замовника підозрюваний в організації вбивства у кінці жовтня переведений в ізолятор СБУ Києва. Все, що я обіцяв Каті, коли відвідував її в лікарні - буде виконано», - написав Луценко. 

Генпрокурор додав, що слідство Нацполіції «скоро буде завершене», під час нього було проведено 367 допитів, 21 експертизу, перевірки на детекторі брехні та інші процесуальні дії. 

Нагадаємо, у неділю, 4 листопада, стало відомо про смерть активістки Катерина Гандзюк, на яку 21 липня у Херсоні було скоєно напад із застосуванням сірчаної кислоти.

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття рідним активістки Катерини Гандзюк, вбитої внаслідок нападу.

Єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Йоганнес Ган вимагає знайти винних у вбивстві активістки Катерини Гандзюк.

Поліція працює над встановленням замовників нападу на Гандзюк. Правоохоронці затримали п'ятьох осіб, підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Поліція перекваліфікувала напад на чиновницю Херсонської міськради Катерину Гандзюк як закінчене умисне вбивство.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що очікує від заарештованих організаторів смертельного нападу на активістку Катерину Гандзюк відомостей стосовно його замовників.

Нагадаємо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня. Як відомо, сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Їй зробили більше десяти операцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: