Медведєв запропонував перейменувати каву американо в «русіано»

Медведєв запропонував перейменувати каву американо в «русіано»
Дмитро Медведєв

Прем'єр-міністр Росії назвав каву американо неполіткоректною

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв під час засідання Євразійської міжурядової ради висунув пропозицію перейменувати каву американо в «русіано».

Про це він заявив під час церемонії підписання угод за підсумками засідання Євразійського ради, передають російські ЗМІ.

Російський прем'єр-міністр заявив, що під час переговорів його колеги з Білорусі вели себе виключно коректно, на що глава уряду Білорусі Андрій Кобяков сказав, що в цьому йому допомогла східна кава.

«Каже, дайте мені американо. Це взагалі неполіткоректно звучить. Давайте американо перейменуємо», - заявив російський прем'єр. На запитання, як перейменувати каву американо, російський прем'єр запропонував назву «русіано».

Нагадаємо, у листопаді 2014 року повідомлялося, що господарі деяких кафе в окупованому росіянами Криму відмовилися від використання в меню назви кави американо. Зокрема, в одному з закладів з'явилося таке оголошення: «Увага! У зв'язку з нестабільною геополітичною ситуацією у нас немає кави під назвою американо. Запитуйте каву «кримську». У деяких кава-автоматах назву кнопки американо тоді також виправили на «русіано».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: