Ганна Герман побачила голубів в адміністрації Путіна

Ганна Герман побачила голубів в адміністрації Путіна

Екс-регіоналка розтлумачила останні кадрові перестановки президента РФ

Кадрові зміни в Адміністрації президента Росії можуть свідчити про те, що Володимир Путін посилає Заходу сигнал. Таку думку висловила колишній народний депутат Ганна Герман.

«Цей сигнал досить прозорий, якщо врахувати, що яструбів поміняли на голубів», - зазначила вона.

Разом з тим, за її словами, це також є сигналом і для України.

«Фрази про те, що Путін може зважитися на розрив дипломатичних відносин з Україною (ця тема зараз в Росії активно обговорюється) можуть свідчити про те, що Кремль ще раз підкреслює - від України зараз мало що залежить. А тим, що Україна не дала агреман кандидатурі Кремля на Посла в Україні, Київ, мовляв, сам зробив перший крок до розриву дипвідносин», - сказала Герман.

«Таким чином, нерішучість Києва, половинчастість в прийнятті рішень може бути знову програшним варіантом», - додала колишня регіонала.

На її переконання, за відмовою в агремане мало бути рішення про розрив.

«Або ж треба було дати агреман і зробити крок назустріч. Відомо, що Посол сам нічого не вирішує. А мова дипломатів завжди краще мови «гармат», - висловила свою думку Ганна Герман.

Нагадаємо, сьогодні президент Російської Федерації Володимир Путін звільнив главу кремлівської адміністрації Сергія Іванова. На посаду Іванова призначений Антон Вайно, який з 2012 року обіймав посаду заступника керівника адміністрації президента. При цьому Іванов призначений спеціальним представником президента з питань природоохоронної діяльності, екології та транспорту.

Ще раніше Путін звільнив Михайла Зурабова з посади спеціального представника з розвитку торгово-економічних відносин з Україною і з посади посла РФ в Україні.

Також глава уряду РФ Дмитро Медведєв заявив, що «якщо іншого варіанту не залишиться», то не виключений розрив дипломатичних відносин з Україною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: