Митники у Львові перехопили контрабанду 413 мобілок iPhone

Митники у Львові перехопили контрабанду 413 мобілок iPhone
Контрабанда

Працівники митниці виявили 413 мобільних телефонів та 5 годинників

У поштовому відправленні працівники Львівської митниці виявили 413 контрабандних мобільних телефонів торговельної марки Apple iPhone, зарядні пристрої та 5 годинників Apple Watch. Про це повідомляє управління Державної фіскальної служби в Львівській області.

Зазначається, що на митну територію України вантажним транспортним засобом ввезено 1678 упаковок вантажу «міжнародні поштові відправлення». Згідно товаросупровідних документів, відправниками зазначено дві польські компанії - одержувачем одне з місць міжнародних поштових оформлень у Львові.

«Під час митного контролю зазначеного транспортного засобу працівники митного поста «Львів-поштовий" встановили, що загальна кількість та вага вантажу відповідає даним, заявленим в товаросупровідних документах. Однак їх увагу привернула посилка вагою 111 кг та вартістю 200 євро. Під час огляду цієї картонної упаковки було виявлено інші документи, згідно з якими відправником зазначено громадянина, що проживає у США, а одержувачем - громадянина Республіки Польщі», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що під час поглибленого огляду поштового відправлення митники виявили нові та вживані iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 5 SE, iPhone 4s, зарядні пристрої, годинники Apple Watch. Загалом - 413 мобільних телефонів та 5 годинників. Так, в діях директора польської фірми вбачають ознаки порушення митних правил, стосовно нього складено протокол.

За попередніми підрахунками вартість вилученого товару становить понад 2 млн гривень. Справу скерують до суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: