Українські бійці спіймали контрабандистів «на гарячому» (ОНОВЛЕНО)

Українські бійці спіймали контрабандистів «на гарячому» (ОНОВЛЕНО)
Бійці 30 механізованої бригади разом з СБУ затримали контрабандистів

Екс-глава Луганської обладміністрації повідомив про стрілянину і одного пораненого бійця під час затримання контрабандистів, однак ця інформація потім не підтвердилась

Військові Збройних сил України з 30-ї окремої механізованої бригади упіймали на контрабанді групу людей і очікують пресу. Про це написав у своєму Фейсбуці заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.

«Наші хлопці з 30-ки в Гранітному накрили контрабас, була перестрілка, у наших 1-300. Кришують СБшники- справу взяли під свій контроль і нікого не допускають, хочуть всіляко зам'яти! Наші всю банду закрили в підвалі і нікого не підпускають, сказали - без преси не передадуть нікому!», - написав він.

Тука наголосив, що військові просять максимального розголосу та допомоги журналістів.

Цю інформацію підтвердив і ветеран АТО Леонід Остальцев. Він повідомив у Фейсбуці, що особисто спілкувався телефоном з командиром роти, в які сам колись служив.

Обережно! Ненормативна лексика.

Однак, згодом Тука повідомив, що його дезінформували, він вибачається перед усіма хлопцями та обіцяє розібратися, хто і навіщо йому повідомив неправдиві дані стосовно «кришування» СБУ контрабандистів на Донбасі.

Нагадаємо, вчора біля Золотого відбулося розведення військ. Але за декілька хвилин після розведення бойовики із гранатометів відкрили вогонь неподалік Новоолександрівки.

Сьогодні бойовики «ДНР» відмовилися відводити війська в районі населеного пункту Петрівське.

Також відводити сьогодні війська біля Станиці Луганської відмовились бойовики Плотницького.

За минулу добу проросійські бойовики 47 разів обстрілювали позиції українських військових.

Як повідомлялося, сьогодні в «ДНР» і «ЛНР» проходить «праймеріз» окупантів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: