Москалькова звинуватила Денісову у зриві домовленостей

Москалькова звинуватила Денісову у зриві домовленостей
Москалькова біля колонії, де утримують Сенцова
Фото: Instagram Москалькової

Москалькова повідомила, що дії українського омбудсмена «викликають надзвичайний подив»

Уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова заявила, що український омбудсмен Людмила Денісова «в черговий раз без повідомлення спробувала пройти на територію режимного об'єкта» - колонії, де утримують Олега Сенцова.

Про це Москалькова написала в четвер, 28 червня, в Instagram.

«Надзвичайний подив викликають дії Уповноваженого з прав людини Верховної Ради Людмили Денісової, яка без узгодження зі мною або з компетентними органами Росії в черговий раз без повідомлення спробувала пройти на територію режимного об'єкта. Такі дії не можуть сприяти тим заходам, які вживаються щодо недопущення порушення прав громадян Росії і України в рамках домовленостей президента Росії Путіна і президента України Порошенка», - заявила російський омбудсмен.

При цьому вона зауважила, що «все ще зберігає надію на відновлення діалогу, основаного на взаєморозумінні і паритетних умовах відвідувань людей, що опинилися в складній життєвій ситуації».

Нагадаємо, в четвер, 28 червня, Москалькова зустрілася з Сенцовим.

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова 28 червня прибула до колонії «Білий ведмідь», де утримують Сенцова, але її не пустили на зустріч з українським політв'язнем.

Посольство України у РФ направило ноту Міністерству закордонних справ РФ, в якій висловило рішучий протест щодо недопуску українського омбудсмена до Олега Сенцова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: