Москва в Мінську вимагає узгодити питання про «особливий статус» Донбасу

Москва в Мінську вимагає узгодити питання про «особливий статус» Донбасу
Борис Гризлов

Гризлов пропонує вже на наступному засіданні Контактної групи остаточно узгодити порядок набуття чинності закону про особливий статус окремих районів Донбасу

Москва вважає можливим вже в найближчі дні узгодити питання про механізм дії закону про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей. Про це заявив повпред РФ у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на сході України Борис Гризлов.

«Російська сторона запропонувала вже на наступному засіданні Контактної групи остаточно узгодити порядок набуття чинності закону про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей на основі «формули Штанмайєра», з підписанням його всіма сторонами», - сказав він журналістами в середу за підсумками засідання групи.

Чергова зустріч Тристоронньої контактної групи в Мінську запланована на 9 листопада, повідомило «Інтерфаксу» джерело, ознайомлене з ситуацією.

За його словами, зустрічі, як очікується, передуватимуть переговори усіх чотирьох тематичних підгруп.

«На жаль, досягти консенсусу з основних питань порядку не вдалося. Нові ділянки безпеки на лінії зіткнення поки що не узгоджені. Точні терміни розведення сил у Станиці Луганській також не визначені. Учасники зустрічі вже частково полишили «Президент готель», де проходила зустріч», - сказав співрозмовник «Інтерфаксу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: