МВС прояснило ситуацію із братом Саакашвілі

МВС прояснило ситуацію із братом Саакашвілі

МВС заявило, що Давида Саакашвілі не затримували, а лише доставили до органу Міграційної служби

Співробітники Нацполіції в Києві доставили брата екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі Давида до органів Міграційної служби, аби він залишив територію України, бо його дозвіл на проживання було анульовано через позбавлення дозволу на роботу в Україні. Про це у коментарі «Укрінформу» заявила речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

«Працівники поліції не затримували Давида Саакашвілі. Національна поліція Києва забезпечила доставку громадянина Грузії в органи міграційної служби», - сказав Шевченко.

Шевченко розповів, що Державна міграційна служба в березні 2017 року скасувала дозвіл на проживання в Україні Давида Саакашвілі на підставі отриманої інформації від Державної служби зайнятості про анулювання дозволу на працевлаштування.

«Іноземець був належним чином поінформований про відсутність підстав для проживання в Україні. Але він у встановлений законом термін територію нашої країни не покинув і перебував на території країни незаконно», - зазначив речник МВС.

Нагадаємо, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що працівники Міністерства внутрішніх справ затримали в Києві його брата Давида Саакашвілі. Через деякий час Давид Саакашвілі покинув територію Печерського районного відділу Державної міграційної служби.

У квітні Саакашвілі заявив, що його брату було анульовано посвідку на проживання в Україні.

Як заявив директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, поліція затримала Давида Саакашвілі за недійсну посвідку на проживання в Україні та направила до міграційної служби, де його готували до депортації з країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: