Саакашвілі заявив про затримання в Києві свого брата

Саакашвілі заявив про затримання в Києві свого брата
Міхеїл Саакашвілі

Екс-президент Грузії звинуватив владу в намаганні перешкодити йому перейти український кордон

Працівники Міністерства внутрішніх справ затримали в Києві Давида Саакашвілі, брата екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі. Про це заявив сам політик у своєму Facebook.

«Сьогодні на світанку 8 представників МВС Авакова затримали мого брата Давида Саакашвілі, коли він виходив з дому в Києві й вивезли в невідомому напрямку. Він юрист, мав посвідку про проживання в Україні», - написав він.

Міхеїл Саакашвілі допускає, що таким чином на нього намагаються вплинути, або той відмовився від своїх планів про перехід кордону України, що запланований на 10 вересня. Політик зауважив, що своїх планів він не змінить.

«Ви дуже погано мене знаєте, це як раз ще більше зміцнює мою рішучість захищати Україну та українців від бариг і їх свавілля. Одночасно вчора на прикордонні пункти всього Західного кордону надіслали мобільні групи з Києва, тому що не довіряють місцевим прикордонникам. Завдання мобільних груп, в які в тому числі входять представники колишнього Беркута, не дати мені пройти та забрати паспорт. Ну що ж, зустрінемося на кордоні», - написав він.

Нагадаємо, у квітні Саакашвілі заявив, що його брату було анульовано посвідку на проживання в Україні. За його словами, це сталося на підставі листа СБУ. Раніше екс-президент Грузії говорив, що не знає роду діяльності свого брата.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: