МВС підтвердило підготовку депортації Давида Саакашвілі

МВС підтвердило підготовку депортації Давида Саакашвілі

Зараз Давид Саакашвілі перебуває в Державній міграційній службі

Поліція затримала Давида Саакашвілі за недійсну посвідку на проживання в Україні та направила до міграційної служби, його готують до депортації з країни. Про це в ефірі Еспресо.TV заявив директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

«Співробітниками Нацполіції у Києві було доправлено до органів Державної міграційної служби громадянина Грузії, який проживав в Україні за недійсною посвідкою на тимчасове проживання», - розповів він.

Шевченко пояснив, що Державна міграційна служба скасувала цю посвідку ще у березні цього року у зв'язку з отриманням державної інформації від Державної служби зайнятості про анулювання дозволу на працевлаштування.

За його словами, чоловіка проінформували про цю ситуацію, але останній так і не залишив територію України за термін, визначений законодавством.

«Зараз ухвалюється рішення про примусове повернення іноземного громадянина в іншу країну, а також про накладання адмінпостанови у вигляді штафу», - підсумував Шевченко.

Він додав, що зараз Давид Саакашвілі перебуває в Державній міграційній службі.

Нагадаємо, працівники Міністерства внутрішніх справ затримали в Києві Давида Саакашвілі, брата екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Міхеїл Саакашвілі допускає, що таким чином на нього намагаються вплинути, або той відмовився від своїх планів про перехід кордону України, що запланований на 10 вересня.

У квітні Саакашвілі заявив, що його брату було анульовано посвідку на проживання в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: