На Харківщині на карантин повністю закриють населений пункт

На Харківщині на карантин повністю закриють населений пункт
У Високопіллї вводиться режим суцільної обсервації, який триватиме 14 днів
Фото: mediaport.ua

У ВисокопіллІ вводиться режим суцільний обсервації

У Харківській області через спалах коронавірусe закриють на карантин село Високопілля Валківського району. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як повідомляється, на в'їзді і виїзді з села вже встановлені контрольно-пропускні пункти. В'їзд і виїзд дозволений тільки за перепустками особам, які працюють на об'єктах критичної інфраструктури.

За словами головного державного санітарного лікаря Харківської області Любові Махоти, у Високопіллї вводиться режим суцільної обсервації, який триватиме 14 днів.

Махота зазначила, що у Високопіллі підтверджено шість випадків коронавірусу. Серед тих, що захворіли, - священник храму, його дружина, а також медпрацівник.

Лікарка додала, що вже взяті біоматеріали ще у 40 контактних осіб, їм буде проведено аналіз на коронавірус.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Високопіллі від коронавірусу померла 71-річна жінка. Вона продавала свічки в місцевій церкві.

Як повідомлялось, станом на 9 ранку 17 квітня в Україні лабораторно підтверджено 501 новий випадок захворювання на коронавірус. Із них - 31 дитина та 91 медпрацівник. Протягом доби із діагнозом Covid-19 було шпиталізовано 156 людей. Одужали минулої доби 60 пацієнтів. Померли дев'ятеро осіб. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: