Оперативні дані МОЗ. Кількість інфікованих за добу різко зросла - черговий антирекорд

Оперативні дані МОЗ. Кількість інфікованих за добу різко зросла - черговий антирекорд
Нові випадки коронавирусу зафіксовано фактично на всій території країни

В Україні понад пів тисячі нових хворих на коронавірус

Станом на 9 ранку 17 квітня в Україні лабораторно підтверджено 501 новий випадок захворювання на коронавірус. Із них - 31 дитина та 91 медпрацівник. Протягом доби із діагнозом Covid-19 було шпиталізовано 156 людей. Одужали минулої доби 60 пацієнтів. Померли дев'ятеро осіб. 

Загалом на сьогоднішній день в Україні зафіксовано 4662 випадки коронавірусу. Серед них 320 дітей і 829 медиків. Такі дані оприлюднив МОЗ. 

Зазначимо, що днем раніше в Україні було лабораторно підтверджено 397 нових випадків захворювання на коронавірус, що стало новим антирекордом за час пандемії в країні.

Так, у Житомирській області на коронавірус захворіла однорічна дитина. А на Буковині за день виявили майже 100 нових хворих на Covid-19.

Втім, найбільш небезпечним осередком поширення хвороби залишаються храми Московської церкви. Служителі РПЦ в Україні попри карантин та загрозу для здоров'я людей продовжують закликати вірян йти на богослужіння, зокрема у Великдень. Зазначимо, що лише в Києво-Печерській Лаврі наразі відомо про майже сотню хворих монахів. Від початку квітня настоятель Лаври Павло таакож хворіє на Covid-19.

Напередодні джерела «Главкома» повідомили, що намісника Києво-Печерської лаври Павла випишуть з лікарні у Страсну п'ятницю.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: