На Хмельниччині від коронавірусу померла черниця

На Хмельниччині від коронавірусу померла черниця
Головчинецький монастир 21 квітня закрили через спалах коронавірусу 

У Головчинецькому монастирі виявили п'ять заражень коронавірусом

У Хмельницькій області підтвердили ще один летальний випадок від коронавірусу. Про це повідомили в Хмельницькій обласній державній адміністрації в Facebook.

Повідомляється, що 22 квітня померла черниця Головичнецького монастиря, яка раніше була госпіталізована в Хмельницьку обласну лікарню.

«Станом на 16:20 22 квітня в Хмельницькій області маємо ще один летальний випадок внаслідок захворювання на Covid-19. Це жінка з Летичівського району, черниця Головчинецького монастиря, яка була на лікуванні у Хмельницькій інфекційній лікарні», - йдеться в повідомленні.

Напередодні цей монастир закрили через спалах Covid-19. Тоді повідомлялося, що у монастирі виявили п'ять заражень коронавірусом. 

Також минулого тижня у жіночому монастирі на Одещині виявили коронавірус.

22 квітня у Києві Покровський Голосiївський чоловiчий монастир закрили на карантин, оскільки за минулу добу там виявлено 12 інфікованих на коронавірус.

Нагадаємо, Києво-Перечерська лавра нині закрита на карантин через спалах коронавірусної інфекції серед священнослужителів.

Тільки 17 квітня там підтвердили 26 нових випадків, таким чином число хворих перевищило 100 осіб. Троє ченців Лаври померли.

У МВС повідомили, що Києво-Печерська лавра буде закритою для відвідування, поки київська комісія з техногенної та екологічної безпеки не прийме іншого рішення.

Крім того, 17 квітня стало відомо, що столична влада ухвалила рішення про запровадження карантину на території Іонинського монастиря


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: