На Луганщині від пневмонії померла восьмирічна дівчинка

На Луганщині від пневмонії померла восьмирічна дівчинка

За попередніми висновками судово-медичної експертизи, смерть дитини настала в результаті гнійної пневмонії

У дівчинки взяли аналізи на наявність коронавірусу Covid-19

У Лисичанську Луганської області від пневмонії померла восьмирічна дівчинка.

Про це повідомляє прокуратура Луганщини у понеділок, 6 квітня.

Відзначається, що, за попередніми висновками судово-медичної експертизи, смерть дитини настала в результаті гнійної пневмонії. При цьому повідомляється, що у дівчинки взяли аналізи на наявність коронавірусу Covid-19.

За даними слідства, батьки дівчинки зловживали алкогольними напоями, не виконували батьківські обов'язки і вели аморальний спосіб життя.

«У грудні 2018 року дітей з цієї родини вилучили і помістили в центр соціально-психологічної реабілітації, а батьків притягнули до адміністративної відповідальності за статтею про невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей (ч.1 ст.184 КУпАП). Після проведення з ними профілактичної роботи діти були повернуті в сім'ю за заявою матері», - йдеться в повідомленні.

З початку березня поточного року дівчинка разом зі своєю п’ятирічною сестрою проживала з бабусею. Протягом тижня у неї були висока температура і кашель. Утім, рідні дитини до лікарів не зверталися, вважаючи, що це звичайна застуда. За цей час померла контактувала тільки з бабусею і молодшою сестрою.

«Під час досудового розслідування, яке буде здійснюватися слідчими Лисичанського відділу поліції ГУНП в Луганській області, будуть встановлюватися всі обставини смерті дитини», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Держстат оприлюднив вражаючу статистику: у січні в Україні від пневмоній вмерла 621 особа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: