У Раді нарахували восьмеро нардепів, які заразилися коронавірусом

У Раді нарахували восьмеро нардепів, які заразилися коронавірусом

Найбільше хворих у фракції «Опозиційної платформи - За життя»

У восьми народних депутатів підтверджений діагноз коронавірус. Про це у своєму Telegram заявив нардеп від «Слуги народу» Олександр Качура.

За його словами, найбільше хворих у фракції «Опозиційної платформи - За життя».

«На сьогодні, за результатами епідеміологічних розслідувань випадків захворювання Covid-19, у Верховній раді України підтверджені випадки зазначеної хвороби у народних депутатів України: Віталій Борт - ОПЗЖ, Ватрас Володимир – «Слуга народу», Руслан Горбенко – «Слуга народу» (вилікувався), Ігор Кісільов - ОПЗЖ, Олександр Лукашев - ОПЗЖ, Сергій Рудик - позафракційний, Ганна Скороход - позафракційна, Сергій Шахов – «Довіра» (вилікувався)», - написав Качура

Нардеп зазначив, що з інфікованою Скороход контактували чотири депутати від «Слуги народу» - Гео Лерос, Ігор Васильківський, Олександр Санченко та Ольга Саладуха. Також зі Скороход контактували три нардепи з «Європейської солідарності» - Володимир В'ятрович, Ніна Южаніна та Ахтем Чийгоз.

Нагадаємо, 18 березня самовисуванець із Луганської області Сергій Шахов став першим депутатом, у кого офіційно було підтверджено коронавірусну інфекцію.

Народний депутат Сергій Шахов, який перебуває в Олександрівській лікарні Києва з коронавірусом, 24 березня, розповів на своїй сторінці у соцмережі про стан свого здоров’я і самопочуття Сергія Вельможного, який також лікується у цій лікарні. 

Як повідомлялося, заступниця голови фракції «Слуги народу» Євгенія Кравчук заявила, що фракція не припинятиме роботу через виявлену у нардепа-«слуги» Руслана Горбенка коронавірусну інфекцію.

Нагадаємо, також народний депутат Сергій Рудик втрапив до лікарні з діагнозом коронавірус.

У народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Олександра Лукашева виявили коронавірус Covid-19.

28 березня діагноз підтверджено у нардепа Анни Скороход.

Нагадаємо, станом на 9:00 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: