На Буковині немовля з підозрою на коронавірус перебуває у реанімації

На Буковині немовля з підозрою на коронавірус перебуває у реанімації
Хлопчик, який народився від матері із підозрою на COVID-19, перебуває у реанімації

Малюку стало краще

У реанімації обласної дитячої лікарні Чернівців перебуває немовля. Це  хлопчик, який народився від матері із підозрою на COVID-19.

Стан малюка покращився, його зняли із кисневої дотації, – зазначила пресслужба Чернівецької ОДА.

У відомстві повідомляють загалом про стан недужих на коронавірус буковинців. Згідно з повідомленням, у реанімаційному відділенні Глибоцької центральної районної лікарні надають допомогу чотирьом особам. Коронавірус підтверджено у одного із цих пацієнтів, решта – із підозрою. Одного недужого госпіталізували до медичного закладу у ніч проти неділі, 5 квітня у важкому стані із пневмонією, його одразу ж підключили до апарату штучної вентиляції легень. Інші троє хворих – на кисневій дотації.

Також у реанімації Сторожинецької центральної районної лікарні є пацієнти із підозрою на COVID-19, вони на кисневій дотації. Це троє дорослих та одна дитина. Стан хворих – стабільно важкий. Якщо дитині погіршає, її планують перевести в обласну дитячу лікарню.

Пацієнт із підозрою на коронавірус, підключений до апарату штучної вентиляції легень, є у реанімації Кіцманської центральної районної лікарні. У нього пневмонія та аритмія.

У обласній лікарні двоє недужих із коронавірусом перебувають на апаратах штучної вентиляції легень. Ще одна пацієнтка із підтвердженим COVID-19 – на кисневій дотації. Також на кисневій дотації троє осіб із підозрою на коронавірус.

У реанімації Чернівецької міської лікарні №1 є троє пацієнтів. У двох підтверджено коронавірус, їхній стан покращився. Якщо позитивна динаміка збережеться, хворих переведуть у відділення. Стан недужого із підозрою на COVID-19 поки що важкий.

У Хотинській центральній районній лікарні одна пацієнтка із підозрою на коронавірус у важкому стані. У  неї двобічна пневмонія, перебуває на кисневій підтримці. Також тут надають допомогу хворій, котра потрапила до лікарні з інсультом. У жінки не було жодних ознак інфекційного захворювання, проте їй зробили тест на корона вірус, бо недужа із Колінківців. Як відомо, у цьому селі на Хотинщині раніше вже фіксували випадки COVID-19. Тест виявився позитивним, стан жінки стабільно важкий.

Нагадаємо, станом на 9:00 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: