На Львівщині зустріли тіло загиблого на Донбасі воїна: жителі ставали на коліна (відео)

На Львівщині зустріли тіло загиблого на Донбасі воїна: жителі ставали на коліна (відео)
Мар’ян Корчак

Загиблий був бійцем 1-ї штурмової роти ДУК ПС

У неділю, 27 травня, у смт. Шкло Яворівського району Львівської області ховали військового Мар’яна Корчака, що загинув 25 травня, у зоні проведення операції Об’єднаних сил під час обстрілу поблизу населеного пункту Зайцеве Донецької області.

Корчак був бійцем 1-ї штурмової роти ДУК ПС. Про це сказано на сторінці самого підрозділу у Facebook.

«Завжди врівноважений, впевнений у своїх діях та розсудливий боєць - доброволець не раз ставав командиром позицій та ніс на собі велику відповідальність. Прагнув покращувати знання в тактиці та медицині, не раз проходив міжнародні курси», - сказано про нього на сторінці роти.

26 травня тіло загиблого Героя жителі Івано-Франкове на Львівщині зустрічали навколішки.

На Яворіщині 27 травня оголошено днем жалоби за загиблим в АТО Мар'яном Корчаком.

Зазначимо, у Луганській області під час виконання бойового завдання група співробітників СБУ, залучених до Операції об’єднаних сил, потрапила під артилерійський обстріл. Загинули двоє військовослужбовців ЦСО «А».

Нагадаємо, минулої доби російсько-окупаційні війська 28 разів порушили режим припинення вогню з різних видів зброї, з них 2 рази відкривали вогонь з важкого озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення. Під час бойових дій минулої доби загинув один та зазнали поранення чотири наших військовослужбовця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: