На Закарпатті функціонував приватний порядок перетину кордону, - Луценко

На Закарпатті функціонував приватний порядок перетину кордону, - Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко
Фото: Главком

Генпрокурор прокоментував результати масштабної операції силовиків на Західній Україні

Генпрокурор Юрій Луценко позитивно оцінив результати операції прокуратури, проведеної днями спільно з прикордонниками на Закарпатті. Про це очільник відомства заявив на брифінгу біля клубу Кабміну. «Мені здається, що результат Закарпатської операції є очевидним».

«На нашому кордоні функціонували фактично приватні ворота з приватними вежами, приватним порядком перетину кордону. Звичайно було зроблено все, щоб це стало неможливим», - сказав він і додав, що нині затримано і пред’явлено підозру чиновникам, які злочинним шляхом підписали незаконні рішення щодо цього. Генпрокурор заявив, що нині затримані і самі «щасливі, в лапках, власники цих приватних воріт. У них виявлена і зброя, і наркотики, і все те у чому їх підозрювали».

Як повідомлялося раніше, у Закарпатті силовики провели масштабну спецоперацію із виявлення нелегалів. Люди у формі військової прокуратури провели обшуки у понад 100 приватних будинках. Так, зокрема, в одному із санаторіїв Закарпаття затриманий так званий власник «приватного кордону» Докі (Аттіла Горват).

Юрій Луценко також анонсував чергову гучну справу вже цього тижня

Читайте також: Геннадій Москаль: Замок «Паланок» – це національне надбання, а не родинний маєток клану Балог

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: