На Закарпатті виявили перший випадок зараження коронавірусом

На Закарпатті виявили перший випадок зараження коронавірусом
Жінку госпіталізували в Закарпатську обласну інфекційну лікарню каретою швидкої допомоги

Хвора жінка відвідувала парафіяльну церкву 20 та 21 березня

У Мукачеві лабораторно підтвердили один випадок захворювання на коронавірус. Про це повідомили у мукачівському медичному центрі «Сім'я».

«Станом на 17:00 маємо один лабораторно підтверджений випадок на COVID-19 в нашій громаді: жителька м.Мукачева, 1951 р.н., мікрорайон Підгоряни. Вона повернувся з Італії 20.03.2020 р. Сьогодні зранку звернулась до сімейного лікаря телефоном. У результаті розмови було прийнято рішення про необхідність тестування. Наша виїзна бригада провела забір біоматеріалу та передала в Мукачівську центральну районну лікарню. Результат виявився позитивним», - повідомили в центрі «Сім'я».

Лікарі також уточнити, що стан жінки стабільний, її госпіталізували в Закарпатську обласну інфекційну лікарню каретою швидкої допомоги.

Люди з її оточення знаходяться на самоізоляції, проте жінка відвідала парафіяльну церкву 20 та 21 березня. Наразі формується списки контактних осіб.

Зауважимо, що це перший випадок зараження коронавірусом у Закарпатській області.

Нагадаємо, що вдень 23 березня стало відомо, що у Києві виявили ще чотири нові випадки захворювання на коронавірусДвоє пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні, а двоє - на самоізоляції лікуються вдома під контролем лікарів.

Раніше МОЗ повідомляло, що в Україні офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (2), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Також нагадаємо, що МОЗ закликає нардепів запровадити надзвичайний стан по всій країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: