У ВООЗ визнали, що пандемія коронавірусу прискорюється

У ВООЗ визнали, що пандемія коронавірусу прискорюється
100 тис. випадків зараження були зареєстровані протягом 4 днів

Кількість випадків зараження в усьому світі зросла до 350 тисяч

Всесвітня організація охорони здоров’я заявила, що темпи поширення коронавірусної хвороби COVID-19 по всьому світу прискорюються.

«Наразі ВООЗ поінформована про понад 300 тис. випадків COVID-19 майже з усіх країн світу. Пандемія прискорюється», - заявив генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус.

За його словами, з моменту реєстрації першого випадку зараження до перших 100 тис. минуло 67 днів. За наступні 11 днів кількість інфікованих подвоїлася. Наступні 100 тис. випадків зараження були зареєстровані протягом 4 днів.

При цьому Гебреєсус заявив, що ВООЗ усе ще може «змінити траєкторію пандемії».

Зазначимо також, що за даними нових досліджень світова туристична галузь через коронавірус може зазнати збитків у $1 трильйон.

Нагадаємо, загальна кількість осіб у світі, які померли внаслідок захворювання, викликаного коронавірусом COVID-19, перевищила станом на ранок 23 березня 14 тисяч осіб.

Директор програми Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) із надзвичайних ситуацій Майкл Раян заявив, що розробка і випробування вакцини від нового коронавірусу займуть щонайменше рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: