Нападник на депутатку Чорновол отримав п’ять років в’язниці

Нападник на депутатку Чорновол отримав п’ять років в’язниці
Ігор Корнілов отримав 5 років позбавлення волі

Корнілова обвинувачують у вчиненні в грудні 2013 року замаху на умисне вбивство Чорновол з корисливих мотивів

Бориспільський міськрайонний суд Київської області ухвалив вирок обвинувачуваному у замаху на вбивство народного депутата Тетяни Чорновол Ігорю Корнілову - 5 років позбавлення волі.

Про це повідомив адвокат Корнілова Валерій Буняк, пише «Укрінформ».

«Вирок дали п'ять років», - сказав Буняк.

За його словами, він готуватиме апеляцію на вирок суду, але остаточне рішення щодо того, чи подавати апеляційну скаргу, буде за Корніловим.

«Ми відстоюємо ту позицію, що він не є причетним до даного злочину», - заявив адвокат.

В січні цього року в ГПУ заявили про завершення досудового розслідування та направлення до суду обвинувального акту стосовно Корнілова у справі про вчинення замаху на умисне вбивство Чорновол.

Перше засідання у цій справі відбулося 18 січня 2018 року.

Корнілова обвинувачують у вчиненні в грудні 2013 року замаху на умисне вбивство Чорновол з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п.п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України.

1351607_01

У ніч на 24 грудня 2013 року журналістка Тетяна Чорновол, що їхала на своєму автомобілі, була побита чоловіками, що їхали за нею на всьому шляху з Борисполя до Києва

Загалом за цим фактом повідомлено підозри п'ятьом особам. Двох раніше вже засуджено до позбавлення волі, одна особа перебуває у розшуку, один підозрюваний помер.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: