Нардеп від БПП розповів, хто «віджимає» нерухомість в Україні

Нардеп від БПП розповів, хто «віджимає» нерухомість в Україні
Сергій Каплін

Каплін має документи про «віджату» нерухомість командою Авакова

Народний депутат від БПП Сергій Каплін заявив, що після призначення правої руки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на Полтавщині почали масово врізатися в газопроводи і звідти щодня качався газ на сотні тисяч доларів. Також у нас є багато матеріалів про «віджату» нерухомість командою Авакова.

Про це Каплін заявив в ефірі програми на телеканалі ZIK.

«З приводу протиправної роздачі нагородної зброї. Уявіть собі, третина народних депутатів отримала нагороду у вигляді зброї, яку роздавав Аваков – це перше. Друге, я з Полтавщини, і я прекрасно знаю як протягом останніх двох двох років після призначення правої руки Авакова Беха (керівник міліції Полтавщини Олег Бех, – ред.) в області врізалися в газопроводи і звідти щодня качався газ на суму 100, 200, 300 тисяч доларів. У нас маса матеріалів про «віджату» нерухомість. Завтра зранку зустрічаюся з черговими трьома людьми, які зараз звернулися до мене з приводу рейдерства команди Аваков з «віджиму» їхньої нерухомості. Два іноземці та один наш, українець. І так кожен день. Повірте, папка вже більша мого зросту», – запевнив народний обранець.

За словами Капліна, нові інститути, які створила Верховна Рада мають покарати тих, хто знущався і гвалтував країну до і після Майдану.

«Повірте ми це швидко зробимо. Потрібно півроку, щоб в Україні навести ідеальний порядок. Ви уже не будете заводити собак для того, щоб вони охороняли ваші помешканні. Ви будете заводити канарок і папуг, щоб вам було весело, затишно та приємно і ваші діти раділи. Також потрібен рік для того, щоб почати реіндустріалізацію України. Сьогодні потрібні нові робочі місця, потрібна зарплата, пенсія. Людям потрібен квиток у Європу, тільки не формальний, а у вигляді європейських стандартів», – вважає Сергій Каплін.

Раніше Каплін розповів, як Аваков із Кивою почали процес «віджиму» Соцпартії.

Нагадаємо, 8 липня Кива заявив, що очолив Соціалістичну партію України(СПУ).

2 жовтня головою Соціалістичної партії України обрали нардепа, члена фракції БПП Сергія Капліна. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: