Каплін розповів, як Аваков із Кивою почали процес «віджиму» Соцпартії

Каплін розповів, як Аваков із Кивою почали процес «віджиму» Соцпартії
Сергій Каплін

Аваков із Кивою придбали Соціалістичну партію за кількасот тисяч доларів, зазначив Каплін

Кілька місяців тому Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков із Іллею Кивою придбали Соціалістичну партію за кількасот тисяч доларів.

Про це розповів народний депутат України Сергій Каплін в ефірі програми «Vox populi» на телеканалі ZIK.

«Кілька місяців тому Арсен Аваков із Кивою почали процес «віджиму» Соціалістичної партії. Вони купили її за кількасот тисяч доларів у колишнього очільника чи співочільника Соцпартії Петра Устенка – «продажної шкури». Я останні кілька місяців вивчаю його біографію. Вони думали, що всі промовчать та проковтнуть цей факт. За рахунок платних ефірів вони хотіли зробити з нього соціаліста, але цього не станеться. Після мудрого та розважливого Мороза наступним керівником Соцпартії апріорі не може бути «відморозок». Це виключено», – переконаний лідер Соціал-демократичної партії.

Також він додав, що до нього зателефонували сотні людей з Соцпартії і запропонували очолити партію, об’єднати її з Соціал-демократичною партією, сформувати в єдиний проукраїнський, патріотичний, лівий блок і повести його, як це у всій Європі.

«Ми проїхали всю країну буквально за місяць, зустрілися з тисячами людей, мобілізували весь актив, ми виграли суди. Ми виграли остаточно Вищий адміністративний суд, який зобов’язав міністра Петренка, який на жаль входить до команди Авакова, внести зміни і мене повернути у реєстр, як голову Соціалістичної партії. Зараз ми будемо боротися, щоб Петренко таки виконав це рішення і він його врешті решт виконає. Люди на нашій стороні», – каже Каплін.

Зокрема, за словами депутата, у партії немає таких спонсорів, які є у його суперника Іллі Киви.

«У нього є мільярдер Аваков, мільярдер Яценюк, вони крали на проституції, наркоторгівлі, на торгівлі зброєю, на рейдерстві, на торгівлі своїми голосами у ВР. Мені важко з ними боротися, звичайно, але я переконаний в тому, що на моїй стороні ті, хто будуть на стороні нового українського Президента – український народ. І я в цій боротьбі доведу, що якщо з тобою люди ти сильніший за будь-які гроші, за будь-яку поліцію, МВС, за будь-які фракції в парламенті. Я там один, але вони не можуть нічого з нами зробити», – констатував нардеп.

Нагадаємо, 8 липня Кива заявив, що очолив Соціалістичну партію України(СПУ).

2 жовтня головою Соціалістичної партії України обрали нардепа, члена фракції БПП Сергія Капліна. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: