Нардепа від БПП обрали головою Соцпартії та висунули в президенти

Нардепа від БПП обрали головою Соцпартії та висунули в президенти

Рішення про обрання Капліна головою СПУ було ухвалено на Всеукраїнському з’їзді соціалістів

Головою Соціалістичної партії України обрали нардепа, члена фракції БПП Сергія Капліна. 

Про це повідомили у прес-службі політика.

Рішення про обрання його головою СПУ було ухвалено на Всеукраїнському з’їзді соціалістів, соціал-демократів та профспілок,  який відбувся у Києві. 

Також у ході з'їзду було оголошено про створення блоку «За простих людей»  Співзасновниками блоку також стали майже півсотні профспілок та організації пенсіонерів та ветеранів МВС та ЗСУ.
«У СПУ тепер є законно обраний голова. Не кулуарно «коронований» 5 делегатами із 4 присутніх Ківа, якого просто поставив Аваков і через Петренка незаконно вніс в реєстри, а проголосований всіма членами політради, підтриманий кожним партійцем  на відритому великому з’їзді. Я вдячний соціалістам за цю довіру. СДП, яку я досі очолював разом із Соцпартією, Партією пенсіонерів України, профспілками - об'єдналися в єдиний блок «За простих людей» , - заявив Каплін.


До речі, з кандидатом в президенти ліві теж одностайно визначились на з’їзді. Висуватимуть на головний пост голову новоствореного блоку і СПУ – Сергія Капліна.  

Після зібрання делегати провели акцію під Мін’юстом з вимогами виконати рішення Вищого адмінсуду, який ухвалив прибрати з реєстрів Іллю Киву та зареєструвати нове законне керівництво Соцпартії. 

Нагадаємо, 8 липня Кива заявив, що очолив Соціалістичну партію України(СПУ).

Раніше народний депутат Каплін (фракція «Блок Петра Порошенка») заявив, що Кива здійснює рейдерське захоплення Соцпартії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: