Нардепи планують зібратися на ще одне позачергове засідання

Нардепи планують зібратися на ще одне позачергове засідання
На погоджувальній раді будуть домовлятися про проведення ще одного позачергового засідання

На позачерговому засіданні депутати мають прийняти рішення щодо харчування в армії

Верховна Рада України, крім сьогоднішнього позачергового засідання, збереться на позачергову сесію і позачергове засідання для розгляду додаткового питання. Про це заявив журналістам під Радою голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.

Відповідаючи на запитання, чи будуть парламентарі розглядати законопроект про ринок землі, Арахамія сказав: «Треба голосувати. Зараз на погоджувальній раді будемо це обговорювати, коли ми це зможемо зробити. Бо це повинно бути концептуальне рішення, або хоча б рішення більшості фракцій. Зараз будемо домовлятися про це».

Окрім того він зазначив, що на погоджувальній раді будуть домовлятися про проведення ще одного позачергового засідання.

«Зараз ми винесемо питання ще одного позачергового засідання, тому що армія не може харчуватися. Там була затримка армійського харчування. Це не зайшло в цей пакет, який вчора зайшов від Кабміну. Оскільки вже сформований порядок денний, то ми зробимо технічно ще одну позачергову сесію з одного питання, але це ми будемо робити», - додав Арахамія.

Нагадаємо, сьогодні о 14 годині має розпочатися позачергове засідання Верховної Ради. На ньому депутати розглянуть пакет законопроєктів для подолання кризи, спричиненої епідемією коронавірусу. Депутатам пропонується додатково себе убезпечити рукавичками, масками та окулярами. Також нардепи мають розглянути питання звільнення глави МОЗ та міністра фінансів. Крім того, парламентарям запропонують ухвалити зміни до Держбюджету на 2020 рік

Також у «Слузі народу» хочуть провести позачергове засідання Верховної Ради у сесійній заліДо слова, стали відомі імена міністрів, яких Верховна Рада може затвердити на позачерговому засіданні.

До слова, хворим «Слугам народу» пропонують прийти в Раду у захисних костюмах.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: