У «Слузі народу» хочуть провести позачергове засідання Верховної Ради у сесійній залі

У «Слузі народу» хочуть провести позачергове засідання Верховної Ради у сесійній залі
З огляду на те, що ми матимемо великий порядок денний, доцільніше буде зробити це в залі Верховної Ради - заступник голови фракції 

Депутати можуть додатково себе убезпечити рукавичками, масками та окулярами

Фракція «Слуга народу» виступає за проведення позачергового засідання Верховної Ради 30 березня у сесійній залі парламенту.

Про це заявила заступник голови фракції Євгенія Кравчук у ефірі телеканалу «Україна 24».

«З огляду на те, що ми матимемо великий порядок денний, доцільніше буде зробити це в залі Верховної Ради, тому що з точки зору електронної системи «Рада» це набагато швидше і заощадить час перебування в загальному просторі», – сказала Кравчук.

За її словами, депутати можуть додатково себе убезпечити рукавичками, масками та окулярами і в апараті Ради розглядають таку можливість.

Водночас, Кравчук підтвердила, що дійсно розглядається варіант проведення позачергового засідання Верховної Ради на відкритому повітрі: у внутрішньому дворику парламенту або навіть на стадіоні. Остаточне рішення щодо місця проведення засідання буде прийнято 29 березня на засіданні погоджувальної ради.

До слова, стали відомі імена міністрів, яких Верховна Рада може затвердити на позачерговому засіданні.

Нагадаємо, Верховна Рада на позачерговому засіданні призначила Ігоря Петрашка міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. «За» міністра проголосувало 243 депутати.

Як повідомлялося, претендент на пост міністра енергетики Буславець спростувала зв’язок з будь-якими промислово-фінансовими групами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: