Насіров повідомив, що проходить курс терапії проти раку

Насіров повідомив, що проходить курс терапії проти раку
Роман Насіров 

Відсторонений глава ДФС розповів про операцію, яку переніс нещодавно

Відсторонений від посади глава Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що переніс операцію і пройшов курс радіоактивної терапії при лікуванні онкологічного захворювання.

Про це він повідомив на прес-конференції в четвер, передає «Інтерфакс-Україна».

«У мене дійсно були дуже великі проблеми з тиском. Лікарі думали, що це проблеми з серцем, але виявилося, що набагато гірше - це онкологія», - сказав Насіров.

«Я пройшов операцію, пройшов перший курс радіоактивної терапії. Сподіваюся, що все буде добре», - додав він, попросивши надалі не повертатися до цього питання.

Також відсторонений глава ДФС заявив, що всі матеріали справи щодо нього є «макулатурою», оскільки не містять ніякої доказової бази.

«У Антикорупційного бюро немає і не може бути ніяких доказів, або навіть натяків на якусь провину. Для мене суд буде в першу чергу можливістю відверто для всього суспільства довести повну невинуватість і відновити справедливість», - сказав Насіров.

Як відомо, на початку літа Насіров просив НАБУ дозволити йому виїзд до США для лікування папілярного раку щитовидної залози. Він також надав документ, що містить великий перелік діагнозів, серед яких є тяжкі хвороби.

Насіров хоче повернутися на роботу, адже вважає, що його відсторонення «було незаконним».

Нагадаємо, Насіров подав скаргу до Європейського суду з прав людини на дії стосовно нього Національного антикорупційного бюро України та Спеціальної антикорупційної прокуратури. 

Як відомо, справа щодо Насірова та щодо керівника одного з основних департаментів ДФС, закінчена.

Суд заарештував все майно Романа Насірова. Зі слів адвоката, Насіров уже не вивчає можливість одержання дозволу виїхати на лікування в США через суд.

28 липня Антикорупційна прокуратура змінила підозру НасіровуУ САП уточнили, що відповідно до остаточно висунутої підозри Роман Насіров, крім раніше інкримінованого зловживання владою та службовим становищем (ст. 364 КК України) підозрюється також у службовому підробленні (ст.366 КК України) вчиненому під час прийняття рішень про розстрочення податкових зобов’язань та боргу, а також під час інформування Міністерство фінансів України про відсутність розстрочень, що виходять за межі одного бюджетного року (які надавались саме ТОВ «Надра Геоцентр», ТОВ «Фірма ХАС», ТОВ «Карпатнадраінвест»).

Читайте також статтю: Як Насіров, Калетнік і Хомутиннік окупували реабілітаційний центр у Конча-Заспі

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: