НАЗК хоче перевірити декларації розвідників

НАЗК хоче перевірити декларації розвідників

Агентство закликає силові структури погодити перевірку декларацій

Національне агентство з питань запобігання корупції запропонувало силовим відомствам погодити процедуру перевірки декларацій своїх співробітників.

Про це повідомляє пресслужба агентства.

«У Національному агентстві проводяться заходи щодо ухвалення окремих порядків подання декларацій особами, які здійснюють оперативно-розшукову, розвідувальну та контррозвідувальну діяльність. З метою подальшої державної реєстрації Національне агентство запропонувало керівникам силових відомств погодити відповідні проєкти порядків», - йдеться у повідомленні.

У НАЗК відмітили, що т.в.о. голови НАЗК Наталія Новак звернулася до голови СБУ, директора НАБУ, начальника УДО, міністра внутрішніх справ, голови Нацполіції, голови Служби зовнішньої розвідки та керівників інших відомств з пропозицією провести робочу нараду з метою прискорення опрацювання та погодження вказаних проєктів нормативно-правових актів.

В агентстві також наголосили, що Кабінет міністрів має забезпечити прийняття нормативно-правових актів, передбачених законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення ефективності інституційного механізму запобігання корупції», та приведення міністерствами та іншими органами виконавчої влади нормативно-правових актів у відповідність із цим законом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: