Названо день і час прибуття у Київ літака з Умеровим та Чийгозом

Названо день і час прибуття у Київ літака з Умеровим та Чийгозом
Ахтем Чийгоз та Ільмі Умеров в Анкарі

Прес-конференцію заплановано провести завтра в аеропорту ваідразу після прибуття лідерів Меджліса

Звільнені заступники голови Меджлісу Ільмі Умеров та Ахтем Чийгоз завтра, 27 жосвтня, літаком прибудуть в аеропорт «Бориспіль» о 13.50. Про це у Facebook повідомила перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джеппар.

За словами Джеппар, прес-конференція звільнених заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова та Ахтема Чийгоза відбудеться завтра о 14.00 в аеропорту Бориспіль в прес-холі терміналу D.

«Час прибуття літака: 13.50. Місце зустрічі: четвертий поверх терміналу D біля центральної авіадовідки», - написала вона.

Зазначимо, що 25 жовтня стало відомо, що заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова, засуджених в окупованому Криму, росіяни видали Туреччині.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України (фракція «БПП») Рефат Чубаров заявляє, що двох заступників голови Меджлісу Ільмі Умерова та Ахтема Чийгоза видали Туреччині, тому що Кремль пішов назустріч проханню Ердогана.

Президент Петро Порошенко подякував лідеру Туреччини Реджепу Ердогану за його зусилля у звільненні засуджених в анексованому Росією Криму лідерів Меджлісу Ільмі Умерова і Ахтема Чийгоза.

Тим часом заступник очільника Меджлісу Ільмі Умеров зауважив, що їхнє з Чийгозом звільнення стало можливим завдяки діям Ердогана, президента Петра Порошенка, а також очільників Меджлісу Рефата Чубарова та Мустафи Джемілєва.

Як стало відомо, запланований на сьогодні виліт звільнених з російської в'язниці заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова та Ахтема Чийгоза зі столиці Туреччини Анкари до Києва затримується. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: