Окупанти розпочали дострокове голосування за ватажка «ДНР» на фейкових виборах у «військових частинах»

Окупанти розпочали дострокове голосування за ватажка «ДНР» на фейкових виборах у «військових частинах»

Процес «попереднього голосування» триватиме до 10 листопада для тих, хто з поважних причин не зможе прийти до «виборчої дільниці»

Бойовики достроково розпочали фейкові вибори ватажка «ДНР» у «військових частинах». Про це сьогодні повідомили офіційні ресурси бойовиків.

Зазначається, що бойовики привезли в одну з «військових частин» бюлетені, переносну урну та встановили кабіну для голосування. Там три «члена виборчкому» роз'яснюють учасникам воєнізованого формування «процедуру», видають «бюлетені» і стежать за ходом «голосування».

Процес «попереднього голосування» триватиме до 10 листопада для тих, хто з поважних причин не зможе прийти до «виборчої дільниці». Зокрема, «військовослужбовці республіки».

Як йдеться у повідомленні, 11 листопада бойовики планують основний етап голосування на «виборах».

Раніше в російських ЗМІ з'явилася інформація, що в першій половині листопада в «ДНР» планують вибори нового ватажка після вбивства Олександра Захарченка.

Держдеп Сполучених Штатів засудив можливе проведення виборів на окупованих територіях Донбасу, які планує провести окупаційна влада.

 У Міноборони повідомили, що в окупованих територіях Донецької та Луганської областей стараннями російських політтехнологів та кадрових офіцерів розгорнута масштабна «передвиборча кампанія».

На «вибори глави ЛНР» розсилали запрошення українською мовою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: