Операцію з порятунку дітей у Таїланді екранізують в Голівуді

Операцію з порятунку дітей у Таїланді екранізують в Голівуді

Продюсер Майкл Скотт кілька днів провів на місці рятувальної операції

Виробнича компанія Pure Flix займеться адаптацією історії про порятунок школярів, що застрягли в затопленій печері в Таїланді. Фільм планують зняти в Таїланді за 30-60 мільйонів доларів. Про це виданню The Hollywood Reporter розповів засновник студії і продюсер Майкл Скотт (Michael Scott).

Скотт кілька днів провів на місці рятувальної операції, так як періодично він живе в Таїланді. Він поспілкувався з деякими з 90 водолазів, які рятували дітей і членами сім'ї школярів. З самими підлітками йому поговорити поки не вдалося, так як вони знаходяться в карантині.

Продюсер відзначив, що його надихнули «відвага і героїзм», які він побачив. Однак ще більш "особистою" історія для нього стала, коли один з рятувальників загинув на зворотному шляху після доставки кисню підліткам — водолаз був другом його дружини.

У найближчі тижні компанія буде шукати сценаристів, у виробництві також візьме участь Адам Сміт з компанії Kaos Entertainment. Фільм планують зняти в Таїланді.

Нагадаємо, після 17 днів ув'язнення всіх підлітків та їх тренера врятували з печери в Таїланді.

10 липня з печери в Таїланді евакуювали всіх 12 дітей і їхнього 25-річного тренера.

Як відомо, за попередні два дні рятувальникам вдалося вивести з печери вісьмох дітей. За словами медиків, аналізи крові показали ознаки наявності у врятованих дітей інфекції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: