Опублікований фоторобот підозрюваного у нападі на топ-менеджера харківського обленерго

Опублікований фоторобот підозрюваного у нападі на топ-менеджера харківського обленерго
Поліцією встановлюється особа та місцезнаходження зловмисника
Фото: Відділ комунікації поліції Харківської області

Зловмисник був одягнений у чорну довгу куртку з капюшоном

Поліція опублікувала фоторобот підозрюваного у замаху на заступника гендиректора «Харківобленерго» Дмитра Ісаєва, який стався 12 січня.

«Немишлянським відділом поліції розшукується невідомий, який підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України», - заявили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Поліцією встановлюється особа та місцезнаходження зловмисника. Його прикмети: на вигляд 23-25 років, зріст близько 180 см, атлетичної статури, зовнішність слов’янська.

Був одягнений у чорну довгу куртку з капюшоном.

«Якщо ви маєте будь-яку інформацію про дану особу або про його місцеперебування, просимо повідомляти за телефоном (0572) 93-50-40, 102 або іншим зручним способом», - заявили в поліції.

Раніше повідомлялося, що у Харкові невідомі намагалися вбити заступника директора акціонерного товариства «Харківобленерго» Дмитра Ісаєва, нападники важко поранили його ножем.

Працівники поліції встановили, що біля дверей власної квартири на потерпілого напали двоє невідомих у масках. Вони нанесли йому кілька ударів ножем по тулубу та невідомим предметом по голові, після чого втекли.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: