Організатора приватного кордону на Закарпатті взяли під варту

Організатора приватного кордону на Закарпатті взяли під варту
Аттіла Горват, більш відомий за прізвиськом «Докі»

Аттіла Горват, більш відомий за прізвиськом «Докі», постав перед судом у Львові

Організатора приватного кордону на Закарпатті взяли під варту.

Про це повідомляє mukachevo.net.

Попри те, що гучна справа включно з деталями спецоперації силовиків, наразі є засекреченою, журналістам вдалося дізнатися відразу кілька ексклюзивних подробиць. Їх підтвердили кілька незалежних джерел.

Отже, у суботу, 9 грудня Аттіла Горват, більш відомий за прізвиськом «Докі», постав перед судом у Львові, і згідно з рішенням він має перебувати під вартою 60 діб, або може внести заставу, і її розмір – величезний: 30 мільйонів гривень, інформують джерела. За їхніми даними, справу розглядав Шевченківський районний суд міста Львова, справу веде військова прокуратура західного регіону, яка власне відповідала і за спецоперацію силовиків на Закарпатті.

Чи збирається Аттіла Горват вносити заставу, або можливо уже зробив це – не повідомляється.

Зауважимо, що це вирок суду у справі саме щодо організації схеми-афери під умовною назвою «приватний кордон» на Закарпатті.

Раніше, відразу за підсумками спецоперації на Закарпатті, Аттіла Горват опинився під домашнім арештом, і цю міру запобіжного заходу йому також обрав львівський суд, але у справі щодо вилучених у нього в помешканні зброї. 

Як повідомлялося раніше, у Закарпатті силовики провели масштабну спецоперацію із виявлення нелегалів. Люди у формі військової прокуратури провели обшуки у понад 100 приватних будинках. Так, зокрема, в одному із санаторіїв Закарпаття затриманий так званий власник «приватного кордону» Докі (Аттіла Горват).

Генпрокурор Юрій Луценко позитивно оцінив результати операціїпрокуратури, проведеної днями спільно з прикордонниками на Закарпатті. 

Читайте також: Геннадій Москаль: Замок «Паланок» – це національне надбання, а не родинний маєток клану Балог

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: