Отруту могли підкинути доньці Скрипаля в Москві, - ЗМІ

Отруту могли підкинути доньці Скрипаля в Москві, - ЗМІ
Юлія і Сергій Скрипаль

Британська розвідка вивчає можливість того, що отруйну речовину помістили на речі, які розпакували в будинку Скрипаля

Нервово-паралітична речовина «Новачок», якою був отруєний у Великій Британії колишній російський розвідник Сергій Скрипаль, могла знаходитися у валізі його доньки Юлії.

Про це пише The Telegraph.

Британська розвідка вивчає можливість того, що речовину помістили на одяг, косметику або подарунок, який розпакували в будинку Сергія Скрипаля в Солсбері.

Крім того, нервово-паралітичну речовину могли підкинути у валізу його доньки Юлії до того, як вона вилетіла з Москви до Лондона. Таким чином, Юлія могла привезти нервово-парлітичну речовину до Британії, куди вона прибула 3 березня із Москви.

Як повідомило одне з джерел видання, вбивці могли проникнути в квартиру Юлії в Москві та підкласти отруту в її багаж.

Нагадаємо, 15 березня Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що безрозсудна поведінка Росії протягом багатьох років стала фоном для отруєння на території Великої Британії екс-російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки. 

Раніше стало відомо, що Британія припиняє двосторонні зв'язки з Росією.

У середу Велика Британія вирішила вислати з країни 23 російських дипломата, тому що уряд вважає РФ відповідальною за отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

Посольство Росії назвало рішення Великої Британії про висилку 23 дипломатів РФ неприйнятним.

12 березня британський прем'єр Тереза Мей оголосила, що з «високою імовірністю» Росія винна у спробі вбивства Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: