Під час російських навчань «Захід-2017» розбився літак

Під час російських навчань «Захід-2017» розбився літак
Полігон, на якому вертоліт Ка-52 запустив ракети класу «повітря-земля» по глядачах

Тимчук повідомив про три інциденти з російською авіацією під час навчань

Під час російських військових навчань «Захід-2017» сталося три інциденти з авіацією. Про це повідомив народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За його даними, на навчаннях «Захід-2017» російський бомбардувальник Ту-22 М3 викотився за межі злітної смуги, пошкодивши хвостову частину і ліву площину фюзеляжу, екіпаж не постраждав.

Другий інцидент стався у Воронезькій області. Як повідомив Тимчук, там розбився військовий літак Як-130, екіпаж катапультувався.

«Під час навчань «Захід-2017» на полігоні Лузький під Санкт-Петербургом вертоліт Ка-52 запустив ракети класу «повітря-земля» по глядачах, двоє людей отримали серйозні поранення», - поінформував Тимчук.

Раніше вже повідомлялося, що на російсько-білоруських військових навчаннях «Захід-2017» бойовий гелікоптер випадково дав залп по натовпу глядачів.

У Кремлі, коментуючи публікації в ЗМІ про цей інцидент, переадресували питання в Міноборони.

А російське міністерство оборони спростувало повідомлення про  те, що в ході військових навчань «Захід-2017» бойовий вертоліт випадково дав залп по натовпу глядачів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: