Російське Міноборони спростовує обстріл натовпу під час навчань «Захід-2017»

Російське Міноборони спростовує обстріл натовпу під час навчань «Захід-2017»

У РФ спростували повідомлення про поранених і стверджують, що в результаті «інших навчань» випадково постраждав автомобіль без людей

Російське міністерство оборони спростувало повідомлення про  те, що в ході військових навчань «Захід-2017» бойовий вертоліт випадково дав залп по натовпу глядачів, передають російські ЗМІ.

 У прес-службі Західного військового округу підкреслили, що 18 вересня ніяких пригод, пов'язаних з авіацією на маневрах не було.

«Всі повідомлення в соціальних мережах про «залп по натовпу журналістів», «великій кількості тяжкопоранених» - навмисна провокація або чиясь персональна дурість», - заявили у відомстві.

У російському відомстві стверджують, що на опублікованих відеокадрах показаний випадок, який стався в інший час під час відпрацювання вертольотами «вправ по ураженню наземних цілей».

Також у РФ спростували повідомлення про поранених і стверджують, що в результаті «інших навчань» випадково постраждав автомобіль без людей.

«Системою наведення одного з вертольотів було здійснено помилкове захоплення цілі. В результаті попадання некерованої ракети отримав пошкодження один з вантажних автомобілів без людей», - додали в російській прес-службі.

Як відомо, у Кремлі, коментуючи публікації в ЗМІ про інцидент, переадресували питання в Міноборони.

Нагадаємо, на російсько-білоруських військових навчаннях «Захід-2017» бойовий гелікоптер випадково дав залп по натовпу глядачів. Повідомляють про двох поранених, ймовірно, журналістів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: