Під Верховною Радою постраждали семеро поліцейських

Під Верховною Радою постраждали семеро поліцейських

У п’ятьох правоохоронців – середній ступінь тяжкості уражень

Під час проведення слідчих дій та заходів зі звільнення проїзду на вулиці Грушевського у центрі столиці між представниками правоохоронних органів та мешканцями наметового містечка виникли сутички, через які постраждали семеро поліцейських. Про це інформує прес-служба МВС.

За її даними, результатом перешкоджанню законних дій поліцейських стала госпіталізація семи працівників Нацполіції з ушкодженнями різного ступеню тяжкості: двоє правоохоронців - легкого та п’ятеро – середнього. За попередніми висновками медиків, у потерпілих закриті черепно-мозкові травми, хімічні опіки, переломи та забої кінцівок.

Усі відомості внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у суботу вранці правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться відео з місця події.

У двох відділках поліції Києва перебувають понад 110 протестувальників, затриманих під час сутичок біля наметового містечка під Верховною Радою.

У наметовому містечку під Верховною Радою на вулиці Грушевського під час проведення слідчих дій поліція виявила 10 гранат, схожих на бойові.

Правоохоронці виставили кордон між будівлею Кабміну та парламенту - на перетині вулиць Грушевського та Садової. Поліція не пропускає журналістів на територію біля Верховної Ради.

Відомо про одинадцятьох активістів «Руху визволення», яких після штурму наметового містечка під Верховною Радою доправили до лікарень Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: