Поліція заблокувала урядовий квартал: не пускають навіть журналістів

Поліція заблокувала урядовий квартал: не пускають навіть журналістів
Поліція виставила кордони в урядовому кварталі навколо наметового містечка
Фото: УНІАН

Кордони поліції виставлені у трьох місцях на вулиці Грушевського

Правоохоронці виставили кордон між будівлею Кабміну та парламенту - на перетині вулиць Грушевського та Садової. Поліція не пропускає журналістів на територію біля Верховної Ради України, де було розташоване наметове містечко мітингувальників, у зв’язку зі «слідчими діями».

Кордон правоохоронців також виставлений на перетині вулиць Грушевського та Шовковичної, а також на перетині Липської та Грушевського.

Довкола території наметового містечка знаходяться у різних точках десятки правоохоронців.

На перетині Грушевського і Липської поліція також заявляє, що не пропустить пресу у зв’язку зі слідчими діями. Водночас, вони не пояснюють про що йдеться.

Тут зібралися також представники Червоного Хреста, активісти та преса. В урядовому кварталі знаходиться багато автомобілів поліції, «швидкої» та пожежних.

Нагадаємо, у суботу вранці правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться відео з місця події.

У двох відділках поліції Києва перебувають понад 110 протестувальників, затриманих під час сутичок біля наметового містечка під Верховною Радою.

У наметовому містечку під Верховною Радою на вулиці Грушевського під час проведення слідчих дій поліція виявила 10 гранат, схожих на бойові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: