Знесення наметів під Радою: до лікарень потрапили 11 протестувальників

Знесення наметів під Радою: до лікарень потрапили 11 протестувальників
Постраждалий у результаті знесення наметів під Радою
Фото: «Рух «Визволення» / Facebook

У всіх шпиталізованих виявлено травми голови

Поки відомо про одинадцятьох активістів «Руху визволення», яких після штурму наметового містечка під Верховною Радою доправили до лікарень Києва. Про це інформує прес-служба «Руху».

«У всіх виявлено травми голови, численні переломи рук та ніг. А у одного, окрім переломів та забоїв, діагностовано внутрішній крововилив», - сказано у повідомленні.

За даними руху, до міської клінічної лікарні Києва №17 (провул. Лабораторний, 20) доправили десять активістів руху, у тому числі шістьох учасників бойових дій: Юрія Дикого (позивний «Дикий»), Микиту Кашницького (позивний «Мачете»), Олександра Сєрова (позивний «Мак»), Юрія Маркевича (позивний «Мазур»), Віталія Заверуху (позивний «Медляк»), Євгена Русина (позивний «Мародер»), Івана Українця, Володимира Николаєця, Павла Реутова та Олега Покляцького.

Одного активіста – Ореста Слободяна (позивний «Орест») – медики забрали на операцію в Олександрівську клінічну лікарню (вул. Шовковична, 39/1), додають у «Рухові».

Нагадаємо, у суботу вранці правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться відео з місця події.

У двох відділках поліції Києва перебувають понад 110 протестувальників, затриманих під час сутичок біля наметового містечка під Верховною Радою.

У наметовому містечку під Верховною Радою на вулиці Грушевського під час проведення слідчих дій поліція виявила 10 гранат, схожих на бойові.

Правоохоронці виставили кордон між будівлею Кабміну та парламенту - на перетині вулиць Грушевського та Садової. Поліція не пропускає журналістів на територію біля Верховної Ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: