Після цькування Глюкоза заявила, що її слова про «український Крим» змонтували

Після цькування Глюкоза заявила, що її слова про «український Крим» змонтували
Глюкоза пояснила свої слова про «український Крим»

Росіяни жорстко розкритикували Глюкозу за слова про «український» Крим

Російська виконавиця Наталія Іонова, яка виступає під псевдонімом Глюкоза, після цькування в соцмережах прокоментувала свої слова про «український Крим».

Відповідне повідомлення вона опублікувала в своєму Instagram-акаунті.

Співачка пояснила, що хоче сама пояснити подію для того, щоб уникнути непорозумінь і різних інтерпретацій даної ситуації. За її словами, вона спробувала в'їхати в Україну для зустрічі з друзями, проте на кордоні її затримали і три години допитували.

Іонова зазначила, що прикордонники тиснули на неї і зверталися з нею як з терористкою, при цьому розмовляючи тільки незнайомою їй українською мовою. Вона додала, що її постійно запитували про те, чий Крим.

«На третій годині пресингу питанням «Чий Крим?» я задала зустрічне запитання: «Чого ви домагаєтеся? Щоб я сказала, що Крим український? Що взагалі відбувається? Ну, відправляйте назад, до чого ці допити?» Але їм просто потрібно було одне. Щоб в моїй промові прозвучало це словосполучення, а далі все вже було зроблено і змонтовано так, як їм було зручно», - пояснила артистка.

Раніше відео розмови Глюкози з українськими прикордонниками було опубліковано на YouTube. На записі співачка називає Крим українським. Вона також заявляє, що для неї можливість відвідування України набагато важливіша за політику.

У червні Служба безпеки України повідомила, що, починаючи з 2014 року, заборонила в’їзд на територію України 9838 іноземним громадянам, зокрема цього року – 573 особам.

Іноземні артисти, приїжджаючи з гастролями в анексований Росією Крим через закриті Україною пункти пропуску, порушують українське законодавство. Деякі з артистів, які виступали на півострові або висловлювалися на підтримку російської анексії Криму, втратили можливість виступати на материковій Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: