Поліція більше не розшукує блогера Шарія

Поліція більше не розшукує блогера Шарія
Анатолія Шарія зняли з розшуку за рішенням суду

Шарія обвинувачували в тому, що він у 2011 році інсценував замах на себе

Нацполіція припинила розшук проросійського блогера Анатолія Шарія у рамках розслідування кримінальної справи відносно нього за рішенням суду.

Відповідну інформацію оприлюднила пресслужба відомства.

«Рішення про зняття з розшуку Анатолія Шарія прийняв суд. Ухвала Солом’янського суду міста Києва про припинення розшуку Анатолія Шарія надійшла до Солом’янського управління поліції», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на основі судового рішення співробітники поліції припинили розшук Шарія, а інформація про нього була знята із сайту Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомлялося, поліція розслідувала відносно Шарія кримінальну справу за ст. 383, ч. 2 ККУ (свідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину).

2494626.

Згідно з матеріалами справи, Шарія обвинувачували в інсценуванні замаху на себе 13 липня 2011 року. Правоохоронці стверджували, що Шарій власноруч обстріляв свій автомобіль на вулиці Петра Радченка у Києві з мисливської рушниці. Після цього Шарій викинув зброю і рукавички, зупинив «таксі» і зателефонував з мобільного водія до поліції, повідомивши про вчинений замах.

7 лютого 2012 року Солом’янський райсуд Києва оголосив Шарія у розшук, а 20 червня – у міжнародний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: