Полковник Без’язиков оголосив голодування в СІЗО

Полковник Без’язиков оголосив голодування в СІЗО
Іван Без’язиков

Без’язиков вимагає зустрічі з Валерією Лутковською

Безстрокове голодування оголосив полковник-розвідник Іван Без’язиков, якого СБУ обвинувачує у держзраді. Нині він перебуває у Лук'янівському СІЗО. Про це написала журналіст Тетяна  Катриченко у своєму Facebook.

«Причина – незаконне затримання та ув’язнення. Без’язиков вимагає зустрічі з Валерією Лутковською», - зазначила вона.

Дружина полковника говорить, що існує загроза здоров’ю чоловіка. Вона каже, що після звільнення з полону він певний час перебував у лікарні Державного управління справами, а під час перших судових засідань його забрала "швидка".

Нагадаємо, 12 грудня 2016 року Івана Без'язикова затримали за підозрою у співпраці з «ДНР».

За даними СБУ, військовий розвідник, полковник ЗСУ, звільнений з полону бойовиків влітку 2016 року, Іван Без'язиков мав посвідчення, підписане ватажком «ДНР» Олександром Захарченком.

Шевченківський районний суд столиці визначається із запобіжним заходом для Без'язикова, і вже тимчасово випустив його з-під варти – зі спеціальної клітки до зали суду поряд із адвокатами. Невдовзі підозрюваному стало зле і його госпіталізували до однієї з київських лікарень.

Наразі він підозрюється у скоєнні злочину за ст.258-3 ККУ - участь у терористичній організації.

Наприкінці грудня 2016 року служба безпеки України на офіційному каналі YouTube оприлюднила телефонні розмови полковника ЗСУ Івана Без’язикова щодо його співпраці з бойовиками, підконтрольними спецслужбам РФ.

Читайте  також матеріал «Главкома»: Адвокат полковника-«шпигуна» Івана Без’язикова: Зараз іде переписування історії Іловайського котла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: