Полторак обіцяє піти у відставку, якщо буде доведено корупційну провину його заступника

Полторак обіцяє піти у відставку, якщо буде доведено корупційну провину його заступника
Міністр оборони України Степан Полторак

Полторак зауважив, що його заступника протягом трьох місяців жодного разу не допитали

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що подасть у відставку, якщо буде доведено вину його заступника Ігоря Павловського.

Про це міністр оборони сказав під час засідання комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони.

«Якщо буде доведено вину мого заступника - я подам у відставку», - заявив міністр.

Водночас Полторак зауважив, що його заступника протягом трьох місяців жодного разу не допитали. Павловський є фігурантом кримінальної справи щодо розтрати 150 млн грн під час закупівлі пального у 2016 році для Міністерства оборони.

Як повідомлялося, 11 жовтня детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП затримали заступника міністра міністра оборони  Павловського і директора департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимира Гулевича за підозрою в причетності до розтрати понад 149 млн грн держкоштів при закупівлі палива для оборонного відомства.

Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід Павловському у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Сторона обвинувачення просила для заступника міністра арешт або 75 мільйонів гривень застави,  для директора Департаменту держзакупівель – арешт або 8 мільйонів гривень застави.

Також відомо, що компанія партнера нардепа Грановського фігурує у справі про розтрату в Міноборони. Мова йде про минулорічний тендер, на якому перемогу здобула компанія «Трейд Коммодіті» пов’язана із бізнесменом Андрієм Адамовським. У компанії «Трейд Коммодіті» заявили, що готові допомагати слідству НАБУ.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: