Порошенко в Туреччині отримав ступінь доктора

Порошенко в Туреччині отримав ступінь доктора
Фото: twitter.com/ZubkoGennadiy

Український президент став почесним доктором Стамбульського університету

Президент Петро Порошенко отримав ступінь почесного доктора Стамбульського університету. Глава держави подякував у Twitter за надане звання.

«Для мене велика честь отримати ступінь почесного доктора Стамбульського університету та приєднатися до когорти інших шанованих політичних діячів, удостоєних цього звання», - написав Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні президент розпочав візитдо Туреччини з відкриття меморіальної таблички на будівлі, де в 1919-1922 роках знаходилося посольство Української Народної Республіки у Османській імперії.

Нагадаємо, 3 листопада у Стамбулі під головуванням президентів України і Туреччини відбудеться 7-ме засідання Стратегічної ради високого рівня. Порядком денним заходу передбачено обговорення ключових питань політичного діалогу, сучасного стану і перспектив розвитку українсько-турецької співпраці у торговельно-економічній, науково-технічній, оборонно-промисловій, енергетичній, транспортній, культурно-гуманітарній, освітній і туристичній сферах. Порошенко проведе окремі переговори з президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом.

Планується, що глава держави також відвідає Стамбульський університет, де функціонує відділення української мови і літератури, а також відкриє виставку архівних документів, присвячену 100-річчю українсько-турецьких дипломатичних відносин. У рамках програми візиту до Туреччини Порошенко відвідає Анталію, де візьме участь у церемонії інавгурації Консульства України та центру культури «Український дім».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: